Θεματική Εβδομάδα 2017-2018

Το Πρότυπο Πολιτιστικό Κέντρο Διατροφής & Συναισθημάτων LAMELLA στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας 2017-2018 πραγματοποιεί μία δωρεάν ομιλία στα σχολεία, από έμπειρο διατροφολόγο και ψυχολόγο, με θέμα «Διατροφή & Ποιότητα ζωής». Ταυτόχρονα θα παρέχουμε στους εκπαιδευτικούς υλικό σχετικό με το θέμα αυτό για να το δουλέψουν με τα παιδιά και να οργανώσουν μία ολοκληρωμένη και εποικοδομητική Θεματική Εβδομάδα.

Μόνη προϋπόθεση είναι να πραγματοποιήσετε μία σχολική εκδρομή στο χώρο μας μέχρι και τον Μάιο, παρακολουθώντας το διαδραστικό πρόγραμμα «Συναίσθημα & Διατροφή». Στο πρόγραμμα αυτό ψυχολόγοι και διατροφολόγοι επιχειρούν να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά σχετικά με τα συναισθήματά τους (αγγίζοντας ιδιαίτερα το θέμα του άγχους των εφήβων), με το πώς αυτά επιδρούν στη διατροφή τους και με το πώς η διατροφή τους επηρεάζει τη διάθεσή τους. Παράλληλα με το πρόγραμμα των παιδιών οι εκπαιδευτικοί που τα συνοδεύουν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω σε κάποιο θέμα Συναισθηματικής Ευεξίας, από έμπειρο ψυχολόγο, για το οποίο μπορούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης (χρήσιμη για το βιογραφικό τους), καθώς οι ψυχολόγοι του κέντρου μας είναι διαπιστευμένοι εισηγητές σεμιναρίων από τον ΛΑΕΚ.

Ποιοι είμαστε:

Το Πρότυπο Πολιτιστικό Κέντρο Διατροφής & Συναισθημάτων LAMELLA δραστηριοποιείται στο χώρο των εκπαιδευτικών σχολικών εκδρομών για παιδιά από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο, πραγματοποιώντας διαδραστικά βιωματικά προγράμματα με θέμα την αλληλεπίδραση Συναισθήματος & Διατροφής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα ιδιωτικά σχολεία «Κωστέας Γείτονας» & «Σχολή Μωραΐτη» και πολλά δημόσια (1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, 6ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης, κ.ά.)επισκέφθηκαν το χώρο μας αρχικά με μία τάξη Γυμνασίου, κατόπιν κανόνισαν επίσκεψη και για όλο το υπόλοιπο σχολείο και μας άφησαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.

Τι θα αποκομίσετε από τη συνεργασία μας:

Μια εποικοδομητική διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά

∙ Δωρεάν ομιλία στη Θεματική Εβδομάδα

∙ Δωρεάν υλικό για τη Θεματική Εβδομάδα

∙ Δωρεάν σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς & χορήγηση βεβαίωσης

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

ΛΑΜΕΛΛΑ ΙΚΕ “LAMELLA” ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ

Αρχιμήδους 14 & Επαμεινώνδα, Τ.Κ. 16674, Γλυφάδα

Tηλέφωνο: 210 9600511, 6939750769

email: info@lamella.gr

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.lamella.gr 

Facebook: @lamella.gr